Maca, afrodisiac natural
top of page

Maca, afrodisiac natural


Maca (Lepidium meyenii) sau „ginseng andin”, este o planta din familia Brassicaceae. Radacina de maca are proprietati multiple, benefice pentru sanatatea organismului, ea se gaseste sub forma de pudra sau capsule vegetale , este bogata in proteine, aminoacizi esentiali , minerale (fier, cupru, zinc, sodiu, potasiu,calciu si iod), alcaloizi, dar si substante care actioneaza direct asupra sistemului hormonal, atat la barbati cat si la femei.









Datele stiintifice arata ca radacina de maca este un puternic afrodisiac, reduce nivelul de stres din organism , regleaza functiile hormonale (feritilitate, functia erectila) imbunatateste activitatea sexuala, sustine sanatatea osoasa dupa menopauza, creste nivelul de serotonina din organism (hormonul fericirii) si da energie.




Este important sa alegem suplimente de calitate cu extracte standardizate si pudre de calitate, deoarece pot fi cu usurinta amestecate cu excipienti sintetici a caror efecte pot reduce calitatea radacinii de maca iar efectele medicinale sa lipseasca.


Enjoy!









bottom of page