top of page

Tratament naturist in indigestie


S-a dat startul problemelor digestive, printre care si indigestiei sau denumita si dispepsie.


Dispepsia are la baza diverse simtome precum greata, balonare, regurgitare, cateodata cu stari de voma, atunci cand mesele sunt prea bogate, iar digestia este ingreunata si nu face fata alimentelor ingerate.


Atunci cand apare starile de voma, este bine sa consulti un medic, deoarece, te poti deshidrata si pot aparea alte probleme mai grave.Suplimente care te ajuta in indigestie:Super Enzymes- enzime digestive care te ajuta in digestia si absorbtia nutrientilor (proteinelor, carbohidratilor si grasimilor), si reducerea manifestarilor de prea plin (greata, balonare,etc.)

Se administreaza 1 capsula la masa principala, pana in 3 capsule pe zi, in functie de necesitate.


Cutia contine 30 de capsule pentru o administrare de 15-30 de zile.
Hyper Gas - supliment alimentar din extracte din plante care te ajuta la reducerea acidului gastric, ajuta la refacerea mucozitatii gastrice si intestinale, este antispastic si carminativ, stimuleaza eliminarea excesului de gaze si elimina starile de greata.


Se administreaza 2 capsule de 3 ori pe zi, inainte sau dupa masa principala, timp de 2 luni, cu pauza de 2 saptamani intre ele.

Cutia contine 60 de capsule pentru un tratament de 20 de zile.

Artichoke este un supliment ce contine extract de Anghinare care te ajuta la functionarea normala a sistemului digestiv, regleaza bila "lenesa", regleaza apetitul, sustine functia de detoxifiere a ficatului si reduce starile de " prea plin".


Se administreaza 2 capsule odata la masa principala.


Cutia contine 60 de capsule pentru un tratament de 30 de zile.Este necesar sa tinem si un regim alimentar mai putin bogat in proteine sau alte produse care ne pot afecta sistemul digestiv (dulciuri, sucuri acidulate, oua, carne, lactoza, gluten etc.).


Pentru consultanta si tratament personalizat , gratuite, trimite mail la adresa

sfaturisanatoase.com@gmail.com


Sanatate, mai buna decat toate!

bottom of page