Sorana Darclee Mohamad ! De la trupa A.S.I.A. la Kmura by Darclee!

Photo by Instagram

O femeie puternica, care a invatat sa se reinventeze de fiecare data, de la trupa A.S.I.A. la un artist complet ce transforma orice piesa vestimentara in opera de arta, Sorana Darclee Mohamad, fosta componenta de muzica pop a trupei A.S.I.A., ne povesteste in acest articol despre noul ei proiect artistic.1. Sorana, ce te-a facut sa-ti schimbi privirea de la muzica la pictura?

SD: Nu a fost nimic anume ci pur si simplu s-a intamplat.

2. Iti este dor de concerte, de anii pe cand erai în trupa A.S.I.A?


SD: Uneori da, dar de cele mai multe ori nu. A fost o perioada extrem de agitata care nu mi-a permis sa am timp pentru nimic altceva. Dar varsta era ok pentru acel gen de viata.

Photo by Instagram

3. Ai fii deschisa la o noua colaborare cu fetele din trupa în viitorul apropiat?

SD: Colaborare, oricand dar sa traim din nou ca atunci, nu.


4. Esti mereu într-o forma exceptionala, cum te menajezi în perioada aceasta a pandemiei, practici vreun sport sau ai îmbratisat un stil de viata sanatos?

SD: Mananc dintotdeauna santos si duc un stil de viata aproape sanatos. Sunt fumatoare si prin urmare Nu sunt un exemplu. Dar nu consum grasimi si prajeli ( nu imi plac ), nu consum zahar ( nici macar nu am in casa ), fac sport, yoga, meditatie. Iar pandemia sincer nu mi-a schimbat stilul de viata. De cativa ani m-am retras intr-o lume a mea.


5. Ai început un nou proiect, de ce Kmura? De unde provine numele si ce semnificatie are?

SD: Kmura este o forma de exprimare. Pictez ce visez, ce simt. Numele a fost primul gand intr-o dimineata si am inceput sa il caut. In Japoneza simbolizeaza intuitie, impact asupra vietii si se traduce prin incredere in sine si sociabil. Litere au fiecare o analiza aparte. E perfect pentru tot ce vreau sa exprim.

6. Articolele vestimentare pe care le pictezi sunt mirifice, pentru ce categorii de varsta sunt dedicate aceste piese?

SD: Am inceput cu o linie dedicata adolescentelor si femeilor. Vreau sa dezvalui povestea incet si sa ii iau pe oameni in calatoria asta pas cu pas. E un drum lung si plin de surprize.


Photo by Instagram

7. Culorile pe care le folosesti în a picta fiecare articol vestimentar sunt alese cu grija , este posibil ca fiecare dintre noi sa ne alegem culorile pe care le preferam pentru un articol personalizat?

SD: Nu pictez articole personalizate. Ar insemna sa pictez la comanda si prin urmare sa incetez sa ma mai exprim.

8. Cât timp petreci pentru a picta un articol vestimentar si cum putem comanda ?

SD: Niciodata mai putin de 9h. Imi place sa le acord atentie si sa le dau personalitate. Iar pana acum cel mai mult am pictat 40 si ceva de ore la un articol. Desigur pe panza mi-ar lua mult mai putin ( aceasi pictura in acrilic ) dar pe material timpul se modifica.

Le gasiti pe site, genodeltu.ro in sectiunea Kmura.


Photo by Instagram

9. Unde te vezi peste 5 ani cu acest proiect, iti doresti o extindere si pe plan international?

SD: Nu imi pun astfel de termeni. Am o alta perspectiva de a vedea lucrurile, iar ritmul lor este perfect.

Despre planuri nu imi place sa vorbesc. Le construiesc la mine in minte, pe zeci de agende si impreuna cu echipa mea.


Photo by Instagram10. Daca ar fii sa dai timpul înapoi, ce ai schimba în alegerile pe care le-ai facut în trecut, regreti vreo decizie luata pâna acum?

SD: N-as schimba nimic. Tot ce s-a intamplat si se va intampla vreodata au un scop clar.

Fiecare popas ori carare, mi-au venit in cale ca sa invat. Sunt recunoscatoare pentru tot.Photo by Instagram
Puteti urmari creatiile vestimentare ale Soranei pe contul de instagram Kmura by Darclee, iar pentru a comanda piesele preferate, intrati pe genodeltu.ro la sectiunea Kmura.


Citeste si :
Tori Spelling intre viata de familie si bussines
Solutii pentru o piele hidratata92 views0 comments