e-cadou.com%20 carturesti.ro%20 vivre.ro
 

Skintellectual check! Diana Baicu, campania #NuExistaNuSePoate2020 si tratamente pentru acnee

Updated: Oct 24, 2020


Cat de important este sa avem un ritual bine stabilit, inca din adolescenta, in ingrijirea tenului, in special daca tenul este sensibil si predispus la acnee si beneficiile tratamentelor profesionale aduse Ambasadorilor din Campania Nu Exista Nu Se Poate, ne va spune Diana Baicu, consultant in frumusete profesionala si manager Top Line Romania.
Diana Baicu- Consultant in frumusete profesionala/ Manager Top Line Romania

1. Ce inseamna Campania #NuExistaNuSePoate ?


DB: Campania Nu Exista Nu Se Poate pe care o organizam impreuna cu Andreea Marin anul acesta a fost la a patra editie. Este extraordinar sa vezi cum femeile obisnuite se pot schimba atat de mult intr-o perioada scurta cu ajutorul specialistilor din saloanele de infrumusetare. Si vorbim nu doar despre kilogramele si centimetrii pierduti si fata mult intinerita, ci de cresterea increderii in sine si a nivelului de energie. Se schimba radical atat fizic dar in primul rand emotional si sunt gata sa faca fata unor noi provocari, isi schimba cariera si pur si simplu vad lumea cu alti ochi.

Cu o mare parte dintre Ambasadoarele nostre din cele 3 generatii tinem legatura si ne bucuram mult sa vedem ca nu a fost doar o schimbare de scurta durata ci una profunda si permanenta si ne bucuram mult ca suntem parte din aceste povesti minunate.

De curand s-a incheiat o noua editie a campaniei NENSP si anul acesta am avut un numar dublu de Ambasadori - 12 femei si, în premiera, un barbat, selectati drept ambasadori ai campaniei #NuExistaNuSePoate, editia a patra, sunt acum aproape de nerecunoscut dupa ce, timp de doua luni si jumatate, au urmat un program de transformare, incluzând tratamente faciale si corporale neinvazive de ultime generatie, în saloane partenere Top Line din localitatile în care traiesc.

Dupa doua luni si jumatate, au dat jos, cumulat, 120 de kilograme si sute de centimetri din talie, de pe coapse sau fese, au un ten vizibil întinerit, luminos, mai ferm si sanatos, riduri estompate, precum si o stare generala de bine oferita de multumirea de a se privi acum în oglinda. Si-au recapatat pofta de viata, au schimbat obiceiurile gresite cu cele sanatoase, au regasit încrederea în propriile forte.
Ca noutati in acest an am venit si cu pachete de tratamente personalizate care sa duca la o transformare radicala, oferite de catre saloanele partenere clientelor lor care nu au fost atat de norocoase sa fie alese Ambasadoare in campanie si tratamente signature pentru fata si corp la preturi foarte avantajoase, 99 lei. Plus cutii NENSP cu produse cosmetice de folosit acasa: doua tipuri de cutii pentru fata si doua pentru corp si supriza: o crema creata special pentru Andreea Marin.

2. Ca skintellectual, imi puteti vorbi despre produsele profesionale dermatocosmetice folosite in Campanie, pentru diminuarea acneei si cicatricilor post acneice?

DB: In cadrul campaniei au fost create protocoale speciale de ingrijire, atat in cadrul profesional cat si produse de ingrijire pentru acasa.

Principalul  rol l-au jucat  tratamentele profesionale  pe baza  de peeling-uri acide,  precum cele de la DermActe si Dr Babor Pro. Cei de la Dr Babor Pro s-au intrecut pe sine la ultima lansare, existand in acest moment 4 etape de peeling (in functie de toleranta si nevoile pielii) pentru imbunatatirea cicatriciilor post acneice, urmate de concentrate pe baza de Microsilver sau Boswelia, utilizandu-se cu precadere in acneea  inchistata sau vulgara.

Tratamentele profesionale de peeling  au fost completate cu tratamentele de  Microneedling   Dermafrac si Cronosderm, cu efect puternic regenerator in cazul cicatriciilor post acneice.

Au  existat cazuri pentru care  a fost nevoie de conceperea  unui produs de folosit acasa , special pentru doamna respectiva, si am apelat la  expertiza celor de la Universkin.

Universkin este brandul care a creat categoria de cosmetice medicale si are un concept foarte interesant care se bazeaza pe dermatologia functionala. Sunt cosmetice personalizate recomandate de catre medicul dermatolog sau estetician si fiecare pacient are propria lui formula in functie de necesitatile specifice ale pielii. Exista si o platforma SkinXs unde se introduce fotografia fetei pacientului fara make-up dupa care medicul asistat de inteligenta artificiala ne recomanda formula cea mai potrivita pentru noi.
Ambasadorii Campaniei #NuExistaNuSePoate2020

3. Cu ce  se diferentiaza  fata de produsele dermatocosmetice care se gasesc pe piata?