Recomandarea saptamanii

Updated: Oct 31, 2021

Lucrand in farmacie, am intalnit foarte multe produse dermatocosmetice, iar unul din brandu-l pe care l-am folosit si pe care il recomand cu drag este La Roche-Posay.


Brandul francez de dermato-cosmetice La Roche-Posay este cunoscut pentru colaborarea intensă cu medicii dermatologi și pentru angajamentul de a face îngrijirea pielii mai plăcută, pentru persoanele cu pielea sensibilă. De aceea, preparatele La Roche-Posay au o compoziție minimalistă și sunt produse în condiții de control strict.Gamele de produse La Roche-Posay sunt adaptate la cerințele specifice ale fiecărui tip de piele sensibilă și oferă soluții pentru persoanele care suferă din cauza pielii intolerante, reactive, atopice sau predispuse la acnee. Baza indispensabilă pentru fiecare preparat este apa termală din La Roche-Posay, care are proprietăți antioxidante și terapeutice și calmează instantaneu pielea sensibilă și iritată.

Calitatea produselor dermato-cosmetice La Roche-Posay este demonstrată nu numai de rezultatele documentate ale studiilor clinice, ci și de numeroasele recomandări ale dermatologilor de top.

Un produs pe care-l ador si pe care-l folosesc in ingrijirea bebelusului meu este Ciclaplast baume B5, este o crema ce are in compozitie pantenol, Madecasozid si agenti antibacterieni. Aceste substante ajuta la regenerarea, si repararea tesutului lezat de diferite cauze, iritatii si piele cu probleme, cat si pentru cicatrici post acneice.


Se poate folosi pe corp, cat si pe fata si buze!

Indicatii terapeutice:

-iritatii

-arsuri

-piele deshidratata

-eczeme

-cicatrici

- julituri, zgarieturi


Il puteti achizitiona numai la pretul de 37 de lei!


FA CLICK AICI PENTRU A ACHIZITIONA LA ROCHE-POSAY La un pret mult mai mic!!


Sursa Notino.ro

31 views0 comments