Povestea lui Emi, copilul fluture!

Updated: Apr 12, 2021El este Emanuel sau Emi cum il alinta parintii sai. Din nefericire s-a nascut cu o boala grea care il urmareste pentru tot restul vietii, o greutate prea mare pentru un copil plapand care si-ar fi dorit sa fie ca toti ceilalti copiii , dar prin ochii sai frumosi copilaria lui este diferita, cu dureri enorme si multe rani care nu mai vor sa treaca chiar daca sunt tratate, pansamentele devenindu-i in acelasi timp jucarii cat si protectie pentru corpul sau firav.

Pielea lui Emi se incapataneaza sa ramana la locul ei , iar boala este de asa natura ca l-a dezvoltat diferit.


Am cunoscut cazul lui Emanuel Bontas pe o platforma de socializare , mama sa facand cunoscuta povestea baietelului ei, si am vrut sa aduc acest caz si in vizorul vostru pentru a-l ajuta atat cat se poate.

“Emi s-a nascut cu o boala fara leac, pana in acest moment! EPIDERMOLIZA BULOASA DISTROFICA sau mai popular i se spune boala copil - fluture, ea afecteaza in primul rand pielea, formandu-se rani pe corp sau basici la orice atingere sau frecare mai dura, deseori vara, din cauza caldurii apar rani si instantaneu acestea se sparg. Pe parcurs afecteaza si alte organe, atat externe cat si interne, iar pe viitor ii pot fi fatale! Medical se spun multe despre repercursiuni, dar.... noi mergem inainte cu speranta si credinta in Dumnezeu! Emi are un stil de viata diferit, la cei 9 ani pe care ii va implini ‪pe data de 2 iulie‬ nu se poate juca ca oricare copil de varsta lui, nu poate imbraca orice, nu poate manca orice, oricare din aceste lucruri ii provoaca rani la nivelul corpului, daca sunt hainute cu etichete sau cusaturi rigide sau la nivelul exofagului, daca ceea ce poate manca nu ii pasam! Tratamentul costa, iar schimbarea pansamentelor la interval de 2-3 zile folosind creme si pansamente speciale!....” Gabriel Bontas.
Am rugat parintii lui Emi sa-mi scrie povestea acestuia si am aflat ca pe langa suferinta pe care o are, Emi are nevoie de multe lucruri care costa foarte mult si pentru care le este greu sa le procure zilnic si sa le aiba la dispozitie. Este greu de vazut un copil care are asteptari de la viata dar nu se poate juca sau invata la fel ca si copiii nostri, iar aceasta nu a fost alegerea sa, asa s-a nascut, iar pentru a fi parintele unui copil ce necesita o ingrijire meticuloasa, pentru a nu-i aduce si alte rani decat pe cele pe care le are, este foarte dificil si trebuie sa dispui de foarte multa dragoste, curaj si un car de bunatate!


Haideti sa ajutam cu orice aveti, ca este vorba de un pansamnet, o hainuta din bumbac sau alimente , toate acestea sunt oricand binevenite!


Sa ii facem o bucurie lui Emi pana pe 2 iulie, cand va fi ziua lui de nastere, iar pe langa un "La multi ani!", sa-i aducem in viata lui un strop de speranta si in dar sa-i oferim o particica din norocul si bucuria noastra, donand din putinul pe care-l avem pentru bucuria lui de maine.

Donatiile le puteti face in contul parintilor

Cont lei : RO58INGB0000999902818396

Cont euro: RO53INGB0000999902053447

Cod swift: INGBROBU, numele Bontas Gabriel paypal:gabilisabontas@gmail.com

Iar daca doriti sa luati legatura cu familia puteti suna la numarul de telefon 0724.345152, com. Berceni - llfov, Facebook, Gabriel Bontas.


De asemnea, puteti dona si pe site sau pe contul meu de paypal daybyday1390@yahoo.com , iar toate donatiile vor ajunge la aceasta familie!

Alegeti sa faceti un bine unui copil ce nu a putut alege pentru el!

Citeste si otravirea-cu-plumb-remedii-naturale-pentru-o-viata-sanatoasa

1,189 views0 comments

Recent Posts

See All