Pentru Andreea Marin: #NuExistaNuSePoate!

Updated: Jan 9, 2021

Frumoasa, cu un zambet diafan si mereu increzatoare in propriile forte, Andreea Marin se implica ani de-a randul in zeci de proiecte umanitare si ajuta familii ale caror viata nu a fost una usoara, a contribuit la schimbarea mentalitatii oamenilor in bine si a redat increderea lor in sine, ajungand astfel sa fie un model de urmat pentru multe femei.

Foto: Arhiva personala


Cu o cariera de neegalat in jurnalism si televiziune, Andreea Marin este o profesionista in adevaratul sens al cuvantului, are succes in tot ceea ce isi propune si mereu da sfaturi exemplare, de bun gust si pentru suflet. In plus, mai este cunoscuta si pentru faptele ei bune din campaniile umanitare pe care le conduce, "Campania Pretuieste Viata" sau "Campania Nu Exista Nu Se Poate" etc.Din urmatorul interviu, veti afla mai multe lucruri frumoase despre Andreea Marin si noua emisiune pe care o prezinta la TVR2.1. Stim cat de mult iti place sa te implici in campanii umanitare, fiind si presedinta Fundatiei “ Pretuieste Viata”, cine sunt oamenii care beneficieze de acest ajutor oferit din partea fundatiei?


A.M.: Depinde de tema campaniei. De-a lungul timpului, Fundatia Pretuieste Viata a dus la buni sfarsit miscari de solidaritate care sa ajute oamenii bolnavi sau defaborizati de orice vârste, copiii talentati, dar fara posibilitati materiale, persoanele cu dizabilitati, dar si cauze precum jurnalismul de calitate, medicina si educatia din România, sistemul grav afectat în pandemie. Sunt doar câteva exemple. Nu putem rezolva toate problemele lumii, desi am vrea, dar macar cele care au un ecou mai mare în suflet, generând determinare, pot fi sprijinite prin campanii în care sa punem umar langa umar.
2.Proiectul “Scoala Mamelor” , proiect initiat prin Fundatia “Pretuieste Viata”, in ce consta mai exact?


Foto: Arhiva personala

A.M. : Gasiti toate detaliile pe www.scoalamamelor.ro, dar în esenta este dedicat mamei si întregii familii, cu impact asupra celor 4 mari directii: sanatate, formare profesionala, dezvoltare personala, drepturile omului. Proiectul s-a nascut dupa venirea pe lume a fiicei mele, ea a fost imboldul meu.3. In luna iunie a acestui an, Campania Pretuieste Viata a reusit sa stranga peste 1 milion de euro, donatii adunate pentru a ajuta oamenii vulnerabili din peste 36 de localitati, plus spitatele din tara care duc lupta cu virusul , copiii si dascalii defavorizati care nu au stiut pana acum ce este calculatorul sau scoala online, duceti misiunea mai departe sau v-ati oprit aici?


A.M. : Da, chiar în aceste zile suntem în dialog cu spitale Covid din tara pentru a determina nevoile lor în raport cu posibilitatile noastre în acest moment.

4. Arati minunat de bine pe zi ce trece, esti un exeplu de admirat in randul femeilor, cum reusesti sa te mentii astfel?

A.M. : Sincer, adevarul e ca... prin munca. Asta ma tine în priza, în primul rand. Sunt luni când timpul redus dedicat mie nu îmi mai permite sa merg la sport sau la un salon de cosmetica, dar am învațat sa ma hranesc echilibrat, sa am grija de mintea mea, iar adrenalina ce vine din munca echivaleaza cu miacarea. :)5. Crema “Le secret de Ma Nuit” , crema conceputa de catre Academie pentru tine, Andreea, ce beneficii aduce tenului si carui tip de ten i se adreseaza?
A.M. : Este utila pentru orice femeie, hidrateaza, regenereaza tenul pe timpul noptii, este si crema si ulei în acelasi timp, iar senzatia pe care ti-o ofera este atât de placuta, sa nu mai vorbim de mireasma de trandafir predominanta, în combinație cu alte arome minunate....
Foto: Arhiva personala


6. Campania initiata de Top Line Romania si Andreea Marin , Campania #NuExistaNuSePoate, ce imbunatatiri a adus Ambasadorilor?

A.M. : Au întinerit, pur si simplu, gratie specialistilor care au avut grija de ei constant, timp de doua luni si jumatate, i-au învatat ce li se potriveste pentru tenul si corpul lor, au înteles ca tratamentele cosmetice nu sunt neaparat un lux si ca merita sa aiba grija si de ei însisi.

7. Cand va fi urmatoarea Campanie, se poate inscrie oricine ?

A.M. : Da, ca în fiecare an, oricine îsi doreste o schimbare reala în bine si e determinat sa se tina de sfaturile specialistilor. De obicei, primavara este debutul campaniei.
8. Ai adus caldura si multe emotii in trecut prin emisiunile tale, iar acum te-ai intors in casa oamenilor, la TVR 2 , cu un concept unic in Romania, o emisiune despre viata si redarea sperantei intr-un viitor mai bun, crezi ca lumea este pregatita pentru a schimba ceva in viata lor?

A.M. : Da, cred si stiu ca... Nu exista nu se poate! Daca vrei cu adevarat si faci eforturi în directia buna.9. Cat de importanta este familia pentru tine?

A.M. : Cea mai importanta.


10. Cum iti vezi viata peste 10 ani?

A.M. : Mai linistita, traita la tara, cu pace interioara si echilibru.Emisiunea #NuExistaNuSePoate cu Andreea Marin o puteti viziona de luni pana joi de la ora 18 fix pe TVR2 si in reluare de la ora 23. In plus, pentru romanii din afara tarii , emisiunea este difuzata pe TVR International si TVR Moldova.
Enjoy!Citeste si skintellectual-check-diana-baicu-campania-nuexistanusepoate2020-si-tratamente-pentru-ten-acneic


1,326 views0 comments