Oana Stoianovici și arhetipurile feminității mature


Maturitatea emoțională nu este atinsă, mereu, la vârsta majoratului, din păcate, unele aspecte neplăcute ne urmăresc încă din copilărie și ne determină să ridicăm un zid între noi și adevărata noastră valoare, împiedicându-ne să evoluam și să ne atingem obiectivele.Din fericire există oameni minunați care ne pot ajuta să găsim o cale spre explorarea esenței divine prin activarea arhetipurilor feminității.


Oana Stoianovici, este una dintre aceste persoane, coach transformațional și o femeie puternică, ne va vorbi în următorul articol, despre transformările prin care putem trece pentru o viață împlinită.


Photo by: Oana Stoianovici-coach transformational1. În ziua de astăzi, femeilor le este mult mai greu să își arate cu adevărat sentimentele și de multe ori acest lucru poate duce la frustrări și chiar la boli, ce consideri că ar trebui făcut în această situație ?


OS: Să își dea voie să-și arate sentimentele, în primul rând față de ele. O practică sănătoasă este să scrie ce simt în jurnal. Un gest simplu care le va da însă curajul să discute cu cineva, poate chiar specializat, despre ceea ce simt.
2. Ce remedii crezi că ar putea încerca o femeie care nu are încredere în ea și nici putere de a începe o noua viață?


OS: I-aș sugera să petreacă timp cu ea și cu nevoile ei emoționale, să se uite la ce își dorește și la ce nu, și să facă pași înceți către a dezvolta o relație cu ea. Atunci când ne spunem adevărul, dezvoltăm o relație sănătoasă cu noi însene, ne oferim gesturi de iubire și atenție, învățăm să avem încredere în noi și să îndrăznim să fim fericite chiar dacă circumstanțele nu par să ne arată calea către fericire.
3. Ce înseamnă explorarea Divinului Feminin și cine poate accesa acest concept?


OS: Orice femeie poate să se conecteze cu Divinul Feminin, deoarece vorbim despre un corp viu de energie și informație. În pre-modernitate, în funcție de linia spirituală sau de tradiția culturală, femeile erau inițiate în aceste virtuți și energii, prin ritual și meditație, de către femeile inițiate din comunitate.
4. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai întălnit-o în meseria aceasta, de coach transformațional?


OS: Am înțeles că trebuie să continui să evoluez pentru a le putea oferi resurse cât mai multor oameni și un spațiu în care să se simtă inspirați să facă schimbările după care sufletul lor tânjește.


Al doilea cel mai greu lucru a fost să accept că nu toți sunt pregătiți pentru schimbare și să nu judec asta.5. Din păcate, în Romania, coaching-ul transformațional nu este la fel de cu cunoscut, dacă ai definii acest concept, care ar fi acesta?


OS: Un proces emoțional și mental ghidat de un facilitator, prin care îți conștientizezi potențialul și identifici resursele interioare prin care îl poți manifesta.6. Procesul de transformare, presupun că este unul de durată, câte etape se parcurg în general pentru a ajunge la rezultatele dorite?OS: Procesul durează o viață. Dar dacă cineva are angajamentul să transforme ceva important, onest ar fi să spun că între șase luni și un an.
7. Cum ții legătura cu clientul tău, vă vedeți zilnic în mediul online sau se fac întrevederi face-to-face?


OS: Eu facilitez două programe pe an. Unul de feminitate, Ritual de trecere în feminitatea matură și un program de vindecare a traumelor emoționale, prin lucru cu Copilul Interior, dedicat femeilor și bărbațiilor. Aceste cursuri se desfășoară online, deoarece se adresează românilor din toată lumea.
8. Când am avea nevoie să ne înscriem într-un program al transformării? Există un anumit stadiu al vieții când am avea nevoie de un impuls?


OS: În momentele în care vrem să ne depășim potențialul manifestat deja sau traversăm o perioada obositoare emoțional și nu găsim resurse de unii singuri. În momente de cotitură, când divorțăm sau ne mutăm din țară, vrem să facem o schimbare în carieră, ne confruntăm cu moartea cuiva drag sau când vrem un rezultat pe care nu îl putem obține singuri: să avem o relație, să întemeiem o familie, să ne exprimăm talentele.
9. Ce program recomanzi femeilor care iși doresc o schimbare în viața lor ?

OS: Le recomand un program care le oferă o nouă perspectivă, în timp ce își dau voie să se bucure de călătoria în sine, fără presiune.

Inițierea de 7 zile în energia sacră a Divinului Feminin este un astfel de program.


Este un eveniment live, pe care îl ofer gratuit oricărei femei care își dorește să exploreze latura spirituală a feminității lor, prin practică și meditație ghidată.Începem luni, pe 1 noiembrie, iar preț de șapte zile explorăm valențele feminității sacre prin intermediul arhetipurilor mature - Fecioara, Femeia Sălbatică, Regina Mamă și Femeia Înțeleaptă. Lucrăm în paralel cu Fetița și cu Adolescenta Interioară, deoarece aceste două aspecte au adesea nevoie de vindecare și atenție.


Citeste si :

Sorana Darclee Mohamed, de la trupa A.S.I.A la Kmura by Darclee
Soluții pentru o piele hidratată
Exclusiv pentru Romania! Tori Spelling, între viața de familie și bussines

66 views0 comments