Neurocosmeticele, efecte asupra pielii imbatranite
top of page

Neurocosmeticele, efecte asupra pielii imbatranite

Ce sunt neurocosmeticele?


Intre piele si creier exista o legatura foarte stransa, astfel, atunci cand aplicam aceste tipuri de neurocosmetice care au in compozitie diverse substante active care imbunatatesc elasticitatea pielii dar si starea de bine a persoanei in cauza.

Un cosmetic normal va " trata" pielea doar la suprafata, pe cand un neurocosmetic va avea efect unitar, astfel, efectele terapeutice ale neurocosmeticului va influenta receptorii pielii, ducand la creier, prin fluxul sanguin, efectele terapeutice din substantele active din neurocosmetic, relaxand organismul si supunandu-l la regenerare prin calmare.


Efectele neurocosmeticelor sunt recunoscute clinic, datorita beneficiilor aduse subiectilor din studiile clinice efectuate, astfel 81% dintre femeile care au participat la aceste studii, au considerat ca semnele de oboseala au fost sterse la folosirea unui ser neurocosmetic, dupa aplicarea acestuia, timp de 2 ori pe zi, dupa o luna de aplicare.




Contine infludermine, un ingredient activ unic, natural, stimuleaza inervarea cutanata prin neuromediatori, care targeteaza celule pielii.

Inervarea cutanata, care joaca un rol cheie in regenerarea epidermica si in aspectul tanar al pielii, este stimulata, iar epiderma este redensifiata si regenerata, in timp ce coeziunea celulara si longevitatea sunt imbunatatite.

Infludermine - Regenerarea celulara si metabolismul sunt activate,restabilirea elementelor esentiale pentru viata si dezvoltarea celulara, revitalizand pielea si amplificand stralucirea.

Pe langa infludermine, Life Influx contine si alte 56 de ingrediente celulare, printre care si acid hialuronic, care ajuta la hidratare, regenerare si estomparea ridurilor.


Rezultate:

Pielea arata mai tanara, mai densa si mai revitalizata,are aspect profund revitalizat si radiaza de stralucire naturala, iar semnele de oboseala sunt sterse si fata are un aspect luminos, natural.



Mai multe detalii despre neuroscometice gasiti aici: >>>> TopLineRomania<<<<<



Sursa Topline Romania







bottom of page