Jurnalele Campaniei #NuExistaNuSePoate2020

Updated: Oct 24, 2020

Capitolul III


V-am povestit in ultimele postari despre tratamentele pe care mi le ofera Campania Nu Exista Nu Se Poate la clinica Biootika, iar pe langa acestea, tenul are nevoie de ingrijire si acasa, astfel mi s-a oferit un tratament dermato-estetic din partea Top Line, cat si protectie solara pe care ar trebui sa o folosesc zilnic, deoarece soarele nu este atat de prietenos cu pielea mea, mai ales daca tenul sufera si de acnee.Toate aceste produse sunt personalizate pentru mine, asadar, pentru a evita orice neplacere este bine sa contactati un specialist din cadrul clinicii Biootika sau de pe TopLineShop.ro, si veti avea parte de consiliere profesionala.

Universkin serum personalizat 2P Zi+Noapte


Info: TopLineShop.ro

Serumul personalizat Universkin nu este doar o crema, este un tratament dermato-estetic pentru tenul fiecarei persoane in parte. Un concept inovator, unic in lume si in premiera in Romania.

Serumurile personalizate Universkin ofera rezultate optime in functie de ceea ce are nevoie tenul fiecarui pacient. Datorita sistemului sau inovativ de diagnostic al tenului, serumul Universkin este mai mult decat un produs de ingrijire a pielii, este un plan de tratament dedicate pielii, pe baza unui diagnostic. 

Universkin este o solutie revolutionara de ingrijire a pielii, arela baza o formula dermatologica care integreaza uleiul de camelina, vitamina E si peptide biomimetice. Structura serumului permite integrarea pana la 3 ingredienti activi puri, adaptati nevoilor unice de ingrijire a tenului fiecarui persoane. 

Serumul va fi proaspat preparat, cu 3 ingredienti activi puri, farmaceutici, in functie de nevoile fiecarui ten, doar dupa stabilirea unui diagnostic. Serumul se adresează nevoilor specifice pielii tale.

Ingredientele active mixate in serum vor fi  alese de catre doctori esteticieni sau dermatologi, conform diagnosticului pielii tale, aflat prin intermediul inteligentei artificiale ce sta la baza platformei SkinX.
SkinXS este o platforma de analiza inteligenta a fotografiilor, care pe baza unor algoritmi, ofera un diagnostic si un tratament pentru fiecare pacient.   

     Universkin ™ Serum P este un ser polivalent, calmant, o combinatie patentata optimizata pentru a ajuta la regenerarea si repararea epidermei.

Are la baza o formula inteligenta, cu o textura usoara, formata din ingrediente de inalta calitate, in armonie perfecta cu pielea:

- Ulei organic de camelina, ce permite pielii sa produca compusi naturali antinflamatori

- Omega-3

- o combinatie unica de 4 peptide biomimetice, care ajuta la mentinerea echilibrului biologic al pielii

- acid hialuronic Serumul Universkin P este ideal pentru calmarea si repararea pielii.


   Prin adaugarea a pana la 3 activi in serum, conform diagnosticului si prescriptiei medicului, se obtine formula personalizata ideala pentru tenul pacientului.


Mod de administrare:

Dimineata si/sau seara, 4-6 picaturi, inaintea aplicarii machiajului sau dupa demachiere.Crema protectie solara Nexultra Z SPF50 Universkin 75ml


Oxidul de Zinc functioneaza prin crearea unei bariere pe piele pentru a o proteja de razele UV si de iritatii. Protejeaza fara a crea riscul de iritatii sau reactii alergice, potrivit pentru cele mai sensibile tipuri de piele si mai predispuse la acnee.

Datorita texturii ultra-usoare invizibile, nexultra Z se adapteaza la toate tonurile de piele. Este ideal pentru toate tipurile de piele, chiar si cele mai sensibile, continand vitamina E, cunoscuta pentru proprietatile sale calmante.

Este rezistenta la apa, formula minimalista fara adaos de parfumuri, coloranti sau conservanti.

Tratamentele Universkin Nexultra pot fi asociate cu serumul personalizat Nexultra P, conceput intr-o formula 100% unica, doar pentru tine. Aplicati produsul pe pielea curata si uscata inainte de expunerea la soare, in mod uniform.


Urmariti-mi schimbarea si pe instagram @ana.maria.grigore_


Enjoy!
46 views0 comments