Jurnalele Campaniei #NuExistaNuSePoate2020

Updated: Oct 31, 2020

Capitolul II


Futura Ultra Pro

Inceputul Campaniei NuExistaNuSePoate 2020 a devenit un maraton al frumusetii, al starii de bine si al echilibrului, atat pentru psihic cat si pentru fizic. Frumusetea vine din interiorul nostru si este foarte importanta intretinerea ei, daca sufletul nostru este fericit acest lucru se va vedea si in exterior, la fel este necesara si ingrijirea zilnica a pielii, a tenului cat si a corpului nostru, trebuie sa intretinem pielea cu produse adecvate tipului de ten pentru echilibru si frumusete.Pe langa tratamente faciale , corpul meu are nevoie de o mica transformare, astfel ca, sunt singura din Campania Nu Exista Nu Se Poate care nu trebuie sa slabeasca, ci din contra, imi tonifiez muscularura cu ajutorul unui dispozitiv, numit Ultratone Futura Pro, ce imi va stimula muschii, pentru a creste in masa musculara.
Stimularea musculara pentru intarirea si marirea musculaturii se face cu electrozi pentru biostimulare care sunt plasati strategic pe corp , un program electronic foarte precis va pulsa in secvente variate, determinand stimularea muschilor in doar cateva minute. Prin primirea instanta a stimulilor, muschii care raspund de remodelarea corpului intra mai rapid in actiune decat cu exercitiile conventionale. Astfel, tonusul musculaturii va creste iar corpul se redefineste armonios.

Este important ca sa va alimentati corespunzator si sa va hidratati!

Ce poate face Ultratone?

Sistemul poate combina tratamente pentru 6 zone ale corpului , individual sau simultan. Futura Pro va trimite programe separate in functie de zonele selectate.


Tipuri de programe:

-Slabit si modelare (scadere foarte rapida in centimetrii/ greutate, slabire, anticelulita, slabit post-natal sau eliminarea grasimii musculare.

-Tonifiere (musculara, lifting si tonifiere a bustului post-natal)

-Detoxifiere si Reparare ( drenaj limfatic, detoxifiere si circulatie, refacerea dermei, masaj, anti-stres)

-Antrenamente sportive (viteza, forta, rezistenta, body-building, recuperare)

-Terapie ( recuperare, reflexologie, anti-spams) .Enjoy!

35 views0 comments