Jurnalele Campaniei #NuExistaNuSePoate 2020

Updated: Oct 24, 2020

Capitolul IV


Cand suferi de acnee, te gandesti mereu la aceasta problema, cum sa faci sa nu o mai ai, cum sa o sa o ascunzi cu machiaj, devenind astfel o obsesie.

In Campania #NuExistaNuSePoate anul IV, am fericita ocazie sa particip ca Ambasador, avand parte de tratamente de ultima generatie care ma vor ajuta in lupta cu acneea , petele si cicatricile postacneice.


Am vorbit si in articolele precedente despre alte tratamente de la salon cat si de acasa, iar unul dintre tratamente pentru ten este dermafrac.


Revolutionarul DERMAFRAC utilizeaza micro-acele pentru a crea cai de infuzare a serurilor .

Tratament mai rapid fara intreruperi , fara anestezie ori sangerari, cu proprietati:

-Anti-Aging - de reducere a liniilor fine si a ridurilor, de hidratare a pielii

-Anti-Pigmentare - anti-pete solare , de uniformizare a culorii pielii

-Anti-Acnee

-De reducere a cicatricelor, a vergeturilor.


Infuzii/seruri cu Dermafrac:

  • Rejuvenante -o combinatie puternica de peptide ideala pentru persoanele cu piele imbatranita ori cu leziuni solare usoare, pentru varstele 20-45

  • Hydrate- un super hidrator , ce contine acid hialuronic, vitamina A, tocoferol acetat si antioxidanti , pentru orice tip de ten

  • Clarify- acid lactic si acid salicilic, pentru ten gras si pori infundati

  • Growth Factor- un amestec de factori de crestere hidratanti , peptide, acid hialuronic, vitaminele B2, B3, B5, B6 , B12, C, H.

  • Lighten- acid kojic , eficient pentru problemele de pigmentare

  • Vitamin C- efect antioxidant, cu proprietati antiimbatranire, pentru orice tip de ten.


La prima sedinta de DERMAFRAC, tipul de tratament pe care l-au ales profesionistii din cadrul clinicii Biootik, pentru tenul meu, a fost Clarify, infuzie cu acid lactic si acid salicilic pentru ten gras si pori infundati, iar la a doua sedinta, ce a fost efectuata la aproximativ 3 saptamani de la primul tratament cu DERMAFRAC, a fost pentru hidratare, Hydrate, ce contine vitamina A, tocoferol acetat, acid hialuronic si antioxidanti, acesta este un tratament ce se poate folosi la orice tip de ten, un ten acneic avand nevoie si de hidratare pentru a se pastra un echilibru seboreic.
Imi puteti urmari schimbarea minte, trup si suflet din Campania #NuExistaNuSePoate anul IV si pe instagram ana.maria.grigore_

Enjoy!56 views0 comments

Recent Posts

See All