Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au casatorit in Las Vegas

Ieri, 17 iulie, Jennifer Lopez si Ben Affleck si-au spus da in fata altarului din Las Vegas.


Cei doi format un cuplu, acum 18 ani, cand au decis sa se desparta si si-au refacut viata, intre timp cu alti parteneri, dar cu timpul, si-au dat seama ca sunt inca indragostiti si si-au reluat relatia dupa aproape 20 de ani, iar acum au facut pasul cel mare."Exact ce ne-am dorit. Aseară am zburat la Vegas, am stat la coadă pentru o licență cu alte patru cupluri, toate făcând aceeași călătorie în capitala nunților a lumii.

În spatele nostru doi bărbați s-au ținut de mână și s-au ținut unul de celălalt. În fața noastră, un tânăr cuplu care a făcut cele trei ore de mers cu mașina de la Victorville la cea de-a doua aniversare a fiicei lor - toți ne dorim același lucru - pentru ca lumea să ne recunoască ca parteneri și să ne declare dragostea lumii prin vechiul și simbolul universal al căsătoriei.

Abia am ajuns la miezul nopții la capelă. Cu bunăvoință, au rămas deschise câteva minute până târziu, ne-au lăsat să facem poze într-un Cadillac decapotabil roz, evident folosit cândva chiar de rege (dar dacă am vrut să fir însuși Elvis, asta costa în plus și era în pat).


Așa că, cu cei mai buni martori pe care i-ați putea imagina vreodată, o rochie dintr-un film vechi și o jachetă din dulapul lui Ben, ne-am citit propriile jurăminte în mica capelă și ne-am dăruit unul altuia inelele pe care le vom purta pentru tot restul vieții.


Au avut chiar și Bluetooth pentru un marș (scurt) pe culoar. Dar până la urmă a fost cea mai bună nuntă posibilă pe care ne-am fi putut imagina. Una la care visam demult și una făcută reală (în ochii statului, Las Vegas, un decapotabil roz și unul pe altul) până la urmă foarte, foarte mult.

Când dragostea este reală, singurul lucru care contează în căsătorie este unul pe altul și promisiunea pe care o facem să ne iubim, să ne îngrijim, să înțelegem, să fim răbdători, iubitori și buni unul cu celălalt.


Am avut asta. Și multe altele. Cea mai bună noapte din viața noastră.

Mulțumesc Capelei Mică Nuntă Albă pentru că m-a permis să folosesc camera de pauză pentru a mă schimba în timp ce Ben se schimba în camera bărbaților.


Au avut dreptate când au spus: „Tot ce ai nevoie este iubire”.


Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare.


Rămâi suficient de mult și poate vei găsi cel mai bun moment al vieții tale într-o mașină prin Las Vegas, la douăsprezece și jumătate dimineața, în tunelul iubirii, cu copiii tăi și cu cel cu care vei petrece pentru totdeauna.


Dragostea este un lucru grozav, poate cel mai bun dintre lucruri - și merită așteptat," scrie Jennifer Lopez intr-o declaratie oficiala pe mail.


52 views0 comments