e-cadou.com%20 carturesti.ro%20 vivre.ro
 

IN EXCLUSIVITATE!Romania Star Check! R.H. POZITIV!

Updated: Oct 24, 2020Cu mult inainte de Era noastra, actoria era o meserie abolita pentru femei, dar cu timpul rolul femeilor in teatru si in film a devenit unul principal, actritele fiind o sursa de inspiratie , un model de urmat in viata reala, si astazi sunt adevarati influenteri in domeniul frumusetii, al stilului vestimentar sau al unui mod de viata sanatos.

Consider ca adevaratii artisti sunt cei care, ale caror experienta au capatat-o jucand in diferite filme sau piese de teatru, fara a avea la inceput o scoala in arte, dar care au studiat pe parcurs , dezvoltandu-se pe plan profesional si personal, adevarati oameni care au facut schimbari si au intrat in istorie modificand poate perceptia cinefilului, astfel, oferind bogatie vietii omului de rand, prin trairile date de bucuria unor personaje , cu care, cateodata, ne asemanam ca personalitate, trairi si viata.Un OM, o actrita si o mama sufletista ,carismatica si cu o energie pozitiva , o femeie frumoasa din toate punctele de vedere, am avut ocazia inedita de a o cunoaste personal, pe unica, Rodica Horobet sau R.H. POZITIV, cum isi spune pe pagina de socializare, artista de teatru si cinema cu un cumul de experienta actoricesc, care, inca din adolescenta , a jucat roluri importante in filme ca “Eroii nu au varsta” 1984(a jucat alaturi de actori mari precum Stefan Banica Jr., Gheorghe Dinica, Dana Dogaru etc).; in “ Domnisoara Aurica” 1985, “Declarative de dragoste” 1985, “ Al patrulea gard linga debarcader“ 1985, “Cantec in zori” 1987, “Sanda” 1990, “Bloodlust:Subspecies III “1994, “Biznes Sta Valkania” 1997, si in multe alte productii romanesti si straine, ajungand astfel sa joace in peste 15 roluri principale si secundare.


1. Multumesc ca ati acceptat acest interviu in exclusivitate , as vrea sa stiu ce v-a determinat sa deveniti actrita?


RH nu stiu daca “ceva” anume m-a determinat sa devin actrita, pot insa sa marturisesc ca fiind un copil timid, foarte timid, evadam mult in imaginatie, imaginindu-ma jucand in roluri inainte de a-mi transforma visul in realitate, pentru ca acolo (in vis) aveam curaj. Mai mult decat atat, m-am vizualizat jucand un rol similar celui din filmul de debut, serialul de televiziune “Eroii nu au varsta”, din 1984, care era considerat, varianta feminina a celebrului “Pistruiatul”. Iar de aici, ca un bulgare de zapada, am crescut putin cate putin pana am intrat la facultatea de teatru si film, jucand in peste 15 filme roluri principale si secundare. Nu e putin lucru, insa nu stiu daca pot spune ca am devenit actrita. Pentru mine actorul este cel care zi de zi, munceste pe scena, care se antreneaza constant. E adevarat ca pot revenii oricand, ca mersul pe bicleta , pentru ca am inca “microbul” actoriei. In ultima vreme am fost des la castinguri in publicitate, am castigat unele dintre ele, iar reclama ALTEX m-a readus in ochii publicului, am primit aprecieri sincere, iar replica mea “ORIUNDE” a devenit populara, sa zicem, deci orice este posibil.Rodica Horobet si Stefan Banica Jr.

2. Cum a fost sa jucati alaturi de Stefan Banica Jr., in “ “Eroii nu au varsta”, fiind pe atunci si primul lui rol intr-un film?RH Am debutat impreuna si cum primul partener nu se uita niciodata, imi amintesc ca a fost foarte distractiv, ca venea pe platou cu chitara dupa el, ca ma sicana cantandu-mi “Rodica, Rodica” pe ritm de rock , iar eu la randu-mi nu uitam sa il tachinez cu toata atentia fanelor care il umareau , ca la scenele romantice radeam amandoi cu gura pan’la urechi, ca ne-am ajutat unul pe altul invatand actorie de film, ne-am si pregatit impreuna pentru intrarea in Facultatea de Teatru si Film cu actorul si profesorul Petrica Gheorghiu.  Pentru mine a fost o experienta frumoasa, amintiri pretioase.
3. Ce va place mai mult, sa jucati in filme sau pe scena teatrelor in fata publicului larg?