e-cadou.com%20 carturesti.ro%20 vivre.ro
 

Exclusiv pentru Romania! Tori Spelling intre viata de familie si business

Updated: Feb 27


Photo by Instagram

Victoria Davey Spelling (Tori Spelling) este actrita si autoare americana, cunoscuta in special pentru rolul major din filmul anilor ’90 “Beverly Hills 90210”, produs de catre tatal sau, Aaron Spelling.


Photo “Beverly Hills 90210”

A jucat in mai multe productii tv precum A Friend to Die For (1994), A Carol Christmas (2003), The Mistle-Tones(2012), ambele versiuni ale filmului Mother, May I Sleep with Danger? (1996 & 2016) si The Last Sharknado: It's About Time (2018). De asemenea, a jucat în mai multe filme independente, inclusiv The House of Yes (1997), Trick(1999), Scary Movie 2 (2001), Cthulhu (2007), Kiss the Bride (2007) si Izzie's Way Home(2016), iar in 2019 si-a reluat rolul de Donna Martin în Beverly Hills, spin-off-ul din 90210. Tori Spelling a interpretat-o ​​pe Donna pe intreaga durata a productiei filmului si a fost nominalizata la doua premii pentru tinerii artisti.Photo by Instagram

Autobiografia lui Spelling," Stori Telling", a debutat pe lista celor mai bine vandute New York Times si a fost numita cea mai buna autobiografie a celebritatilor din 2009, iar in urmatorii ani a mai scris inca doua carti care au avut un mare succes.


Impreuna cu sotul ei, Dean McDermott, au avut un real succes cu seriile de Reality TV unde apareau cei doi, impreuna cu cei 5 copiii ai cuplului, “jucand” rolul lor adevarat din viata de zi cu zi.

(Sursa: Wikipedia)


In urmatorul interviu, acordat in Exclusivitate pentu Romania si www.sfaturisanatoase.com veti afla cum isi imaprte timpul Tori Spelling intre familie si business-ul pe care il conduce. In plus aflati cum va puteti inscrie in echipa ei , Team Tori din Romania.
  1. Cum decurge o zi din viata lui Tori Spelling?

TS: Cu 5 copii si o multime de animale in ferma noastra, fiecare zi este o experienta noua si imprevizibila. Este un haos fericit, dar niciodata plictisitor!

Ma trezesc dimineata devreme pentru a-i pregatii pe copii de scoala online, dupa care am grija de animalele noastre. Apoi, restul zilei este echilibrat, intre a avea grija de copilul meu de 3 ani si lucrand, fie la podcastul meu 9021OMG, la postarea pe instagram pentru diferite marci, organizand intalniri pentru diverse filmari, pana la a lucra la afacerea mea cu produse de infrumusetare, intotdeauna le combin. Apoi, luam cina si avem parte de seara in familie.