Exclusiv pentru Romania! Tori Spelling intre viata de familie si business

Updated: Oct 16, 2021


Photo by Instagram

Victoria Davey Spelling (Tori Spelling) este actrita si autoare americana, cunoscuta in special pentru rolul major din filmul anilor ’90 “Beverly Hills 90210”, produs de catre tatal sau, Aaron Spelling.


Photo “Beverly Hills 90210”

A jucat in mai multe productii tv precum A Friend to Die For (1994), A Carol Christmas (2003), The Mistle-Tones(2012), ambele versiuni ale filmului Mother, May I Sleep with Danger? (1996 & 2016) si The Last Sharknado: It's About Time (2018). De asemenea, a jucat în mai multe filme independente, inclusiv The House of Yes (1997), Trick(1999), Scary Movie 2 (2001), Cthulhu (2007), Kiss the Bride (2007) si Izzie's Way Home(2016), iar in 2019 si-a reluat rolul de Donna Martin în Beverly Hills, spin-off-ul din 90210. Tori Spelling a interpretat-o ​​pe Donna pe intreaga durata a productiei filmului si a fost nominalizata la doua premii pentru tinerii artisti.Photo by Instagram

Autobiografia lui Spelling," Stori Telling", a debutat pe lista celor mai bine vandute New York Times si a fost numita cea mai buna autobiografie a celebritatilor din 2009, iar in urmatorii ani a mai scris inca doua carti care au avut un mare succes.


Impreuna cu sotul ei, Dean McDermott, au avut un real succes cu seriile de Reality TV unde apareau cei doi, impreuna cu cei 5 copiii ai cuplului, “jucand” rolul lor adevarat din viata de zi cu zi.

(Sursa: Wikipedia)


In urmatorul interviu, acordat in Exclusivitate pentu Romania si www.sfaturisanatoase.com veti afla cum isi imaprte timpul Tori Spelling intre familie si business-ul pe care il conduce. In plus aflati cum va puteti inscrie in echipa ei , Team Tori din Romania.

  1. Cum decurge o zi din viata lui Tori Spelling?

TS: Cu 5 copii si o multime de animale in ferma noastra, fiecare zi este o experienta noua si imprevizibila. Este un haos fericit, dar niciodata plictisitor!

Ma trezesc dimineata devreme pentru a-i pregatii pe copii de scoala online, dupa care am grija de animalele noastre. Apoi, restul zilei este echilibrat, intre a avea grija de copilul meu de 3 ani si lucrand, fie la podcastul meu 9021OMG, la postarea pe instagram pentru diferite marci, organizand intalniri pentru diverse filmari, pana la a lucra la afacerea mea cu produse de infrumusetare, intotdeauna le combin. Apoi, luam cina si avem parte de seara in familie.

Photo by closerweekly.com

2.Esti o mama eroina, mama a 5 copiii, cu varste diferite, cum reusesti sa te mentii in echilibru?


TS: Multumesc! Nu este o sarcina usoara, dar se poate. Inca nu mi-am dat seama de timpul adevarat pentru mine si de multe ori nu sunt buna in a-mi echilibra viata, dar , fac totul cu multa dragoste. Motto-ul meu este sa conduceti cu iubire si puteti realiza orice!3. Care este ritualul tau de frumusete pe care l-ai adoptat pentru a arata asa de bine?


TS: Imi place si sunt pasionata de linia mea de frumusete Beauty With Tori. Produsele mi-au schimbat intr-adevar viata, mai ales dispozitivul de infrumusetare Lumi Spa. Pielea mea arata cu siguranta acum mai bine la 40 de ani decat la 20 de ani , chiar. Folosesc Lumi Spa de doua ori pe zi, timp de doua minute dimineata si doua minute seara.
Photo by dailymail.co.uk

4. Esti foarte activa pe retelele de socializare si am observat ca ai foarte multe cunostinte in a te mentine frumoasa, ce sfaturi le dai mamicilor carora nu au timp de ele ?

TS: Sfatul meu ar fi sa va limitati asteptarile la un regim de ingrijirea a pielii si sa-l pastrati cat mai simplu. Uneori folosim prea multe produse si atunci cand dureaza prea mult avem tendinta sa renuntam la acel regim de ingrijire. Si o buna ingrijire a pielii este despre consistenta. De aceea Lumi Spa este uimitor, dureaza ritualul de infrijire doar 2 minute dimineata si 2 minute seara. Oricine, chiar si mamicile ocupate pot gasi timp pentru acest ritual.

5.Cum iti imparti viata de familie cu viata de business?


TS: Este greu pentru mine. Nu am stapanit asta inca. Am noroc ca pot lucra mult de acasa.


6. Detii un business online unde femeile isi pot cumpara produsele pe care le promovezi, cat de calitative sunt si pentru ce varste sunt potrivite?


TS: Detin propria mea afacere de frumusete si ingrijire a pielii. Este o afacere unde te poti inscrie 100% gratuit si cautam membrii pentru a forma echipe din fiecare tara din lume pentru a lucra cu mine in acest busines.

Puteti lucra totul de pe telefon si puteti sa va faceti orele flexibile in functie de programul familiilor voastre. Este, de asemenea, o afacere cu abilitare majora a femeilor. Este adecvata pentru varstele de la 18 ani si peste. Mi-ar placea ca lumea sa mi se alature in aceasta calatorie de eliberare financiara in TeamTori! Pot incepe pur si simplu sa se inscrie pe jointori.com . Va astept cu drag!


Photo by www.beautywithtori.com


7. Care sunt proiectele tale pentru viitor, te gandesti sa-ti continui cariera in domeniul filmului?


TS: Joc in noul sezon al unui serial hilar numit Bigger. Sunt foarte incantata! De asemenea, un film de Craciun este in lucru cu cea mai buna prietena a mea, Jennie Garth.
Photo by cnn.com


8.Care dintre colegii tai din serialul Beverly Hills 90210 mai tin legatura cu tine?

TS: Toti, dar Jennie Garth este cea mai buna prietena a mea de 30 de ani! Suntem extrem de apropiate. Si desigur, Ian Ziering, este prietenul meu si lucram impreuna in afacerea mea de frumusete.

Photo by Instagram9.Serialul Beverlly Hills 90210 a avut un impact urias in viata adolescentilor din acea vreme, ce le transmiti fanilor din Romania?


TS: Va multumesc foarte mult pentru tot sprijinul acordat de-a lungul anilor!A fost o onoare sa va aduc ani de divertisment! Toata dragostea mea pentru România!

Xo,

Tori
Photo by "Beverly Hills 90210"Daca vreti sa faceti parte din TeamTori Romania inscrierile se fac pe jointori.com !Exclusive!Tori Spelling between family life and businessPhoto by Instagram
Victoria Davey Spelling (Tori Spelling) is an American actress and author, best known for her starring role in the 1990s film Beverly Hills 90210, produced by her father, Aaron Spelling.

Photo: Beverly Hills 90210

She has also starred in several independent films including The House of Yes (1997), Trick(1999), Scary Movie 2 (2001), Cthulhu (2007), Kiss the Bride (2007) and Izzie's Way Home(2016). She reprised her role of Donna Martin in Beverly Hills, 90210's spin-off, BH90210, in 2019.Photo by Instagram

Spelling's autobiography, "Stori Telling," debuted on the New York Times bestseller list and was named the best celebrity autobiography of 2009, and in the following years he wrote two more successful books. Together with her husband, Dean McDermott, they had a real success with the reality show series where the two appeared together with the couple's 5 children, "playing" their true role in everyday life.

(Source : Wikipedia)


1. How is a day in Tori Spelling's life?

TS: With 5 kids and lots of animals in our backyard farm. Everyday Is an unpredictable new experience. It’s happy chaos but never boring! I wake up in early morning to get kids settled into virtual home school. Then attend to our animals. Then, the rest of day is filled with balancing taking care of my 3 year old and working. Whether it’s my podcast 9021OMG to posting for brands, taking pitch meetings to filming to working my beauty business it’s always jammed packed. Then, we make dinner and have family night.


Photo by closerweekly.com

2. You are a heroine mother, mother of 5 children, with different ages, how do you manage to stay in balance?

TS: Thank you! It’s no easy task but it gets done. I haven’t figured out true me time yet and often am not good at balancing life. But, I do everything with a lot of love. My motto is lead by love and you can accomplish anything.

3. What is your beauty ritual that you have adopted to look so good?

TS: I love and am passionate about my beauty line Beauty With Tori. The products have really changed my life. Especially the beauty device Lumi Spa. My skin definitely looks better now in my 40’s than it did in my 20’s even. I use Lumi Spa twice a day for two minutes in the morning and two minutes at night.