Empatizeaza si doneaza de Martisor!


Cel mai frumos anotimp, cea mai frumoasa perioada din an, primavara, cand natura revine la viata, iar noi, femeile, asteptam ca soarele sa-si faca aparitia pentru a scoate din garderoba rochia inflorata si pantofii colorati, care ne aduc o explozie de fericire si ne fac sa ne simtim pline de energie.

Se stie din popor, ca luna Martie, este luna martisorului, acesta se ofera in fiecare an doamnelor si domnisoarelor, insotit de o floare, in special de un buchetel de ghiocei.

Acest anotimp aduce cu el si multa tristete pentru statul nostru vecin, Ucraina.

Dupa cum stiti, multe familii au fost nevoite sa-si paraseasca tara pentru a scapa din calea ororilor, doar ca aceste familii au lasat in urma casele si bunurile lor si au nevoie de ajutor, de aceea am hotarat ca in loc de martisor, anul acesta, voi oferi o masa calda unei familii de refugiati.

Daca doriti sa participati la a oferi un martisor din inima, puteti face o donatie pe contul meu de paypal daybyday1390@yahoo.com , iar toate donatiile stranse vor fi trimise catre centrele de refugiati din orasul meu natal, Galati.

Sa fim solidari si empatici cu oamenii, caci avem un singur Dumnezeu!

Sanatate!

21 views0 comments