Decoratiuni pentru casa si gradina
top of page

Decoratiuni pentru casa si gradina



decoratiune
Decoratiune

Decoratiuni pentru casa si gradina

Decoratiunile sunt obiecte care sunt adaugate in mod intentionat pentru a imbunatati aspectul sau pentru a infrumuseta spatiul din casa sau terasa, iar primavara este anotimpul cel mai indicat pentru a schimba obiectele din casa si gradina pentru un aspect fresh si calduros, de aceea cautam solutii sa amenajam spatiul nostru familial intr-un stil care ne reprezinta.



Iata cateva exemple de accesorii decorative si mobilier pe care le poti utiliza pentru a schimba casa in care locuiesti :






Decoratiuni pentru casa si gradina

1.Oglinda de perete decorativa


Oglinda este mereu un obiect de design pe care-l poti alege pentru a da un aspect mai elegant peretului pe care optezi sa o agati.







2. Fantana de piscina cu cascada

Daca locuiesti la casa si vrei sa ai ceva deosebil in curte poti opta pentru o fantana , iar daca ai piscina poti sa o actualizezi cu o fantana speciala pentru piscina care va avea efect de cascada!




3. Canapea modulara

Canapeaua este utila pentru gradina sau terasa, dar poate fi folosita si in interior, foarte practica, comoda si versatila,da un aer exotic incaperii.





4. Mobila pentru hol

Daca iti doresti o schimbare din intrarea casei, o poti face foarte usor si practic cu o mobila pentru hol care poate schimba toata casa.

Aici ai cateva exemple de cuiere si mobilier pe care-l poti atasa in holul casei tale:










Iar curatenia nu poate fi efectuata corespunzator decat cu aparate care te ajuta in acest sens, iar aspiratoarul cu aspirare umeda si uscata iti poate usura foarte mult munca lasand casa curata si cu un aer proaspat.


Mai multe informatii gasiti in magazinul online :




Decoratiuni pentru casa si gradina
bottom of page