Ce tratament ne ajuta sa avem un par matasos ca la salon
top of page

Ce tratament ne ajuta sa avem un par matasos ca la salon


Noi toate folosim produse pentru ingrijirea parului, dar oare folosim produsul potrivit pentru fiecare tip de par? Eu stiu sigur ca folosesc samponul , cat si masca/ balsamul ce mi se potrivesc ca o manusa!


Sti senzatia cand iesi din salon si iti simti parul fin si cand bagi degetele prin el nu se incurca, e o senzatie placuta, nu? Dar cat timp tine aceasta senzatie, pana la urmatoarea spalare? Din pacate nici atunci,daca nu ai produse profesionale la tine acasa! Eu m-am confrunt cu aceasta problema si am cautat in comert fel si fel de produse pentru a beneficia de acest tratament mereu! Si in sfarsit l-am gasit, dar nu in comert, ci online!


Da , firma de la care am procurat masca pentru par are doar magazin online si il poti achizitiona foarte usor de la un distribuitor ce face marketing online cu aceste produse! Bineinteles ca la inceput am fost sceptica, nu am crezut ca un produs cumparat online o sa fie mai bun decat cele de pe piata offline! Si am zis totusi, sa incerc , ce aveam de pierdut?


Mi s-a propus , de catre o cunostinta, sa ma inscriu si eu in aceasta firma ,astfel beneficiam si de reduceri la fiecare produs pe care-l achizitionam, mi-a povestit despre produse si mi-a aratat si unele rezultate de la alte cliente si m-au incantat , deoarece reducere era destul de consistenta, iar rezultatele imi pareau chiar wow.





La inceput, am zis sa incerc cateva produse , si mi-am luat o pasta de dinti si un ruj.

Am fost foarte multumita de ele in special de pasta de dinti! Si m-am documentat mai mult si am aflat ,de fapt ,ca aceasta pasta de dinti ar fi cea mai buna pasta pentru albirea dintilor! (O poti achzitiona de aici click pe link)


La a doua comanda am hotarat sa devin si eu distribuitor, pentru ca aveam nevoie de o activitate pe langa bebe, iar pe unele din aceste produse le stiam din farmacie, si stiam ca sunt produse de import dar nu le-am incercat niciodata! Iar cand am vazut cat de eficiente sunt , am hotarat sa impartasesc si cu voi experienta mea cu ele.





 ( Daca doresti mai multe informatii despre aceasta oportunitate lasa-mi un mesaj la Contact link aici)
 

Si asa am ajuns sa dau peste masca cu creatina despre care se tot facea mare valva pe internet si vedeam multe fete ce o foloseau si niciodata nu am bagat de seama calitatea produselor, deoarece, cand intram pe facebook , nu ma interesa sa cumpar nimic, dar uite ca, de fapt, aveam nevoie de un produs bun si facebook-ul a fost cea mai buna cale pentru a-l gasi!



Dar asta nu inseamna ca toate produsele pe care le vedeti in reclamele de pe facebook sunt si bune, dar in schimb cunosc produsele pe care le recomand si sunt produse de lux care au in spate ani de cercetare si o echipa imensa de profesionisti, fizicieni, chimisti, fiind una din cele mai cotate companii anti-imbatranire! Aceasta are si un moto " TOT DIN CE ESTE BUN, NIMIC DIN CE ESTE RAU", rezultand aceste produse minunate de care efectiv m-am indragostit!



Asadar, masca pentru par de care va vorbesc azi contine creatina si o inovatie a celor de la Nuskin , numita CS7.


Creatina este de fapt o substanta proteica ce are rol in contractia musculara! De ce am avea nevoie de o asa subtanta pentru parul nostru?

Parul, biologic vorbind, contine proteine denumite cheratine! Si ce treaba are creatina cu cheratina?

Pe cand cheratina se gaseste la nivel celular al firului de par dandu-i duritate, noi daca venim cu creatina, ca substanta hranitoare, aceasta pe langa duritate, ii da elasticitate si hidratare, penetrand firul de par si tripland rezistenta firelor deteriorate!


CS7, este o inovatie a companiei, ce consta intr-un derivat de legume ce ofera stralucire de durata ce rezista si dupa spalari repetate, iar pe langa aceasta, intinde cuticulele!


Deci, ca rezultate ale acestui produs, veti avea un par mai sanatos, rezistent, stralucitor, matasos si plin de viata.





Sa fie oare aceste rezultate adevarate?


Sa vedem, mi-am aplicat aceasta masca o data pe saptamana pentru 20 de minute si am constatat ca de la prima aplicare, cum parul meu, cu o textura aspra( de la decolorare si vopsire) este si putin ondulat, a devenit mai fin, mai usor de pieptanat si aranjat, chiar mai stralucitor. Iar aceaste proprietati se mentin pana la urmatoarea spalare!

Deci da, as spune ca are efectul promis si imi face mare placere sa o folosesc , deoarece, acum ca niciodata, am nevoie de un tratament ca la salon la mine acasa!












bottom of page