Ce este AquaPure si ce beneficii aduce tenului in sezonul rece!
top of page

Ce este AquaPure si ce beneficii aduce tenului in sezonul rece!



Odata cu racirea timpului si tenul are nevoie de o ingrijire blanda. Acum este momentul ideal de a incepe tratamente faciale pentru a intinerii structura dermica a tenului, pentru a o regenera si a aduce prospetime pielii tale.

Daca toata vara tenul a avut de suferit de pe urma soarelui fierbinte, acum este momentul sa aducem un surplus de vitamine si minerale tenului, de o hidratare in profunzime obtinand astfel o piele mai tanara, regenerata, fara pete si riduri.



Aquapure este un tratament hidrofacial 4 in 1 pentru o piele mai curata, mai luminoasa, hidratata si mai tanara.


Aquapure confera tratamente de dermoabraziune, care vizeaza tonusul neuniform al pielii, porii sufocati, excesul de sebum, pielea deshidratata, liniile fine si ridurile. Acesta exfoliaza, controleaza sebumul si mareste productia de colagen pentru a lasa pielea curata, refacuta, mai stralucitoare , oferind densitate tenului.


Tratamentul se adreseaza ridurilor si liniilor fine, pielii lipsite de fermitate, pielii grase, acneei, pielii sensibile, hiperpigmentarii.






Fiecare manipol de la AquaPure lucreaza pentru a imbunatatii calitatea pielii, de la fermitate la rejuvenare, prin infuzarea imediata in piele a princiipiilor active din solutiile concentrate.



Manipolele AquaPure


1. AquaPeel

-indeparteaza celulele moarte si impuritatile

- curata in profunzime

- Sistem de curatare propriu


2. Micro-curenti

- Pt fermitate

- Lifting pt pometi si linia ochilor

- Regenerare colagen si elastina

- Stimuleaza circulatia sanguina



3. Electroporatie

- Hraneste pielea

- Imbunatateste circulatia

- Ofera luminozitate

- Penetreaza ingredientele active




4. Termostimulare

- rece- reduce liniile fine si ridurile, grabeste procesul de vindecare a pielii

- Cald- imbunatateste circulatia sangelui, stimuleaza derma.






Pentru a stii exact ce tip de tratament ti se potriveste, este bine sa ai o consultatie profesionala la medicul dermatolog pentru a afla tipul tau de ten si ce tratamente ti s-ar potrivi in functie de acesta.

In cadrul unei clinici sau a unui salon profesional cu siguranta ai parte de consiliere particularizata pentru a afla exact tipul de tratament potrivit pielii tale si a problemelor pe care le intampini de la nivelul tenului.

Astfel, tratamentele vor fi efectuate corect, cu rezultate garantate.



Pentru mai multe informatii utile ma puteti urmari pe youtube







bottom of page