4 asocieri care ajută regenerarea părului!


Multe dintre voi se confruntă cu căderea părului imediat după naștere, după o perioadă de stres sau chiar în urma unor boli.

Ai încercat fel și fel de soluții pentru a regenera ce a mai rămas din părul pe care îl știai, doar că nu mereu și tratamentul folosit a dat rezultate.

Nu trebuie să te dai bătută pentru că un tratament nu a funcționat, este necesar o gândire pozitivă și să ai încredere în specialiști pentru o recomandare corectă cu un tratament adecvat.


Când consiliez în farmacie, scopul meu este să fac anamneza pacientului pentru a afla exact cauza care a provocat pierderea părului, pentru că fiecare persoană este unică,poate suferi de diferite boli sau nu, fosește anumite produse cosmetice care au declanșat căderea părului etc.; de aceea este necesar să aflu toate informațiile corespunzătoare pentru ca pacientul să beneficieze de tratamentul personalizat în înfuncție de cauză.


De multe ori, carențele de vitamine și minerale pot declanșa în organism diferite patologii și chiar să ducă la scăderea imunității, fiind predispuși la inflamații , infecții sau alte boli mai grave, precum cancerul.


Pentru a te asigura că organismul tău este “hrănit” corespunzător cu nutrienți pentru a avea puterea de regenerare celulară în organism, este recomandat să administrezi un supliment cu vitamine, minerale și acizi grași. De obicei, vitaminele și mineralele sunt combinate într-un supliment, iar acizii grași se găsesc separat.


Unul dintre produsele pe care îl recomand este Life pack+ .

Life pack+ este un supliment alimentar , conține complexul vitaminelor B, vitaminele A, C, E, minerale ca magneziu, calciu, mangan, seleniu , zinc, cupru, iod etc. Toate contribuie la menținerea sănătății normale ale pielii , unghiilor și al părului, apără organismul împotriva stresului oxidativ, contribuie la întărirea sistemului imunitar, la menținerea unei vederi normale, contribuie la funcționarea normală a tiroidei și la menținerea sănătății sistemului osteo-articular.


Este un produs care conține extracte botanice , ce aduc un plus de substanțe nutritive pentru o dietă echilibrată de zi cu zi.


Un alt produs pe care îl asociez cu Life pak+, este Omega 3 din ulei de pește și ulei de krill. De obicei se găsesc doar suplimente cu ulei de pește separat de cele cu ulei de krill, iar această combinație, nu doar că este mai bogată în acizi grași, dar are și un cumul de beneficii pentru regenerarea firelor de păr cât și reducerea inflamației din organism.


În primul rând, acizii grași din suplimentul Marine Omega au proprietăți antiinflamatoare, conține doze mari de DHA care ajută la menținerea funcționării normale ale inimii, al creierului și ale vederii, ajută la absobția vitaminelor liposolubile în organism și la menținere sănătății oaselor și cartilajelor.
Tratamentul este indicat să se administreze cel puțin 1 lună, o cură normală ar fi de 3 luni consecutiv, ca apoi se reia tratamentul pe timp de primăvară și toamnă, deoarece, în acest timp, organismul are nevoie de mai mulți nutrienți pentru a se menținesănătos .
La tratamentul per os, se combină cu un tratament extern, local, cu o soluție regeneratoare , ce te poate ajuta la refacerea folicului pilos de la nivelul scalpului și la întărirea firelor de păr de la rădăcină pentru a evita posibile căderi pe viitor.


Serul cu Nutriol De la AgeLoc este un produs inovativ complex ce conține substanțe brevetate,proteine, phantenol,extract din Floare de trifoi roșu cu rol în întinerire, protecție, hidratare, regenerare și întărirea firelor de păr, oferind vizibil un păr mai des cu un aspect mai sănătos. Se folosește după fiecare spălare.Acest tip de tratament se efectuează și la salon împreună cu un dispozitiv special conceput pentru tratamentul împotriva căderii părului, dar care se poate utiliza și acasă .

Dispozitivul Galvanic Spa, se folosește odată cu serul pentru ca efectul său să fie mult mai puternic, deoarece dispozitivul funcționează cu microcurenți galvanici care stimulează pătrunderea substanțelor active în profunzimea scalpului ajungând până la rădăcina firelor de păr.


Pentru mai multe informații cu privire la produsele de care v-am povestit vă invit să intrați pe www.naturasante.ro .Sănătate, mai bună decât toate!

129 views0 comments